Ιδέες για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας

Ιδέες για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας

Η διακόσμηση ενός κέικ ή μιας τούρτας χωρίς φουσκώματα στο κέντρο είναι ότι καλύτερο. Όταν η θερμοκρασία του φούρνου είναι πολύ υψηλή, στα κέικ – παντεσπάνια αναπτύσσονται στρογγυλεμένες κορφές στο κέντρο της ζύμης. Χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο φούρνου για να ελέγξετε τη θερμοκρασία.

Για να κάνετε επίπεδη μια τούρτα βάζετε ένα πιάτο πάνω του αμέσως μετά το ψήσιμο στο φούρνο. Πιέστε το πιάτο απαλά.

Τοποθετείστε λαδόκολλα στο ταψί σας για να διασφαλίσετε ότι η τούρτα θα βγει εύκολα.

Για να βάλετε ξηρούς καρπούς ή ινδοκάρυδο στις πλευρές του κέικ ή της τούρτας σας, κρατήστε το σε μια ψηλή τουρτίερα και χτυπήστε ήπια αυτά που θέλετε να βάλετε πάνω από τις πλευρές με το χέρι σας.

Πριν να γράψετε σε ένα κέικ με το γλάσο, σχηματίστε απαλά τα γράμματα με μια οδοντογλυφίδα.

Διαβάστε περισσότερες ιδέες εδώ.

Πηγή: glykestreles

Print Friendly, PDF & Email

, ,

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση