Λιώνοντας την σοκολάτα

Λιώνοντας τη σοκολάτα

Το να λιώσουμε τη σοκολάτα για να κάνουμε κάποιο γλυκό φαντάζει εύκολη διαδικασία. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

Βάζουμε 3 πόντους νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το να βράσει.

Βάζουμε σε ένα μπωλ τη σοκολάτα και βάλτε το μπωλ πάνω από το κατσαρολάκι έτσι ώστε να μην ακουμπάει το νερό.

Ανακατεύουμε τη σοκολάτα καθώς λιώνει.

Όταν θα μας έχουν μείνει λίγα κομμάτια που δεν θα έχουν λιώσει τελείως, βγάζουμε το μπωλ από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει και η υπόλοιπη σοκολάτα ρευστή.

Print Friendly

,

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση