Σοκολάτα θραύσμα!

 Σοκολάτα θραύσμα

Ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο για τα γλυκά μας είναι και τα θραύσματα σοκολάτας. Και ο τρόπος παρασκευής τους πολύ απλός:

Λιώνουμε μια κουβερτούρα ΙΟΝ σε μπεν μαρί.

Παίρνουμε δυο χαρτιά ψησίματος και τα απλώνουμε στον πάγκο μας.

Μόλις η σοκολάτα μας λιώσει την χύνουμε πάνω στο χαρτί και την απλώνουμε με μια σπάτουλα έτσι ώστε να αφήσουμε ένα περιθώριο 1 εκατοστού γύρω γύρω.

Μετά τοποθετούμε το δεύτερο χαρτί μας πάνω στο πρώτο με τη σοκολάτα και το πατικώνουμε χωρίς όμως να το πιέσουμε πολύ για να μην βγει η σοκολάτα από τα πλάγια.

Κάνουμε ένα ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Όταν το βγάλουμε, αφαιρούμε το ένα χαρτί και τα θραύσματα μας είναι έτοιμα για να διακοσμήσουμε τα γλυκά μας.

Print Friendly

, , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση