Cronut: δυο παρασκευές σε μια, η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική

Cronut δυο παρασκευές σε μια

Η εφευρετικότητα του ανθρώπινου μυαλού δεν έχει όρια. Και δεν τα έχει σε κανέναν τομέα, ούτε αυτόν της ζαχαροπλαστικής. Το Cronut είναι υβρίδιο που προκύπτει από την ένωση του Croissant και του Donut. Ανακαλύφθηκε από ένα γάλλο αρτοποιό ζαχαροπλάστη τον Dominique Ansel, την άνοιξη του 2013 όπου και αποκαλύφθηκε στον φούρνο του Ansel στη Νέα Υόρκη. Από τότε κάθε πρωί υπάρχει ουρά έξω από το μαγαζί του και εκείνος για να μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες έχει βάλει σαν όριο τα 2 Cronut ανά κεφάλι!

Λίγο καιρό αργότερα ο ίδιος ο Ansel κυκλοφορεί ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τη μυστική του συνταγή αλλά μαντέψτε: δεν είναι καθόλου εύκολη για να γίνει, απαιτεί εξειδικευμένα μηχανήματα και χρειάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ 3 μέρες για να ολοκληρωθεί. Όποιος λοιπόν διαθέτει ιωβηλαία υπομονή ας κοπιάσει. Οι υπόλοιποι μπορούν να τα δοκιμάσουν αν τους φέρει ο δρόμος τους – λίγο μακριά πέφτει είναι η αλήθεια – στη Νέα Υόρκη.

 

Print Friendly

, , , , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση