
Μαλακό μπισκοτογλυκό με λευκή σοκολάτα ΙΟΝ
-
- Προετοιμασία
- Λεπτά
-
- Ποσότητα
- 8 κομμάτια
- Επίπεδο Moderate
Βαθμολογία Συνταγής
- (5 /5)
- (1 Βαθμολογίες)
Συστατικά
- 135 γρ βούτυρο
- 60 γρ γάλα
- 120 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ ψιλοκομμένη
- 2 φλιτζάνια γεμιστά μπισκότα με κρέμα χτυπημένα στο μπλέντερ
- 6 μπισκότα κομμένα στα τέσσερα
Οδηγίες
- 1. Βάζουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι 30x5 εκ., αντικολλητικό χαρτί και το βουτυρώνουμε ελαφρά.
- 2. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με το βούτυρο και φέρνουμε σε βρασμό.
- 3. Κατεβάζουμε το σκεύος από τη φωτιά προσθέτουμε τη σοκολάτα και τη βανίλια χτυπάμε με σύρμα να λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε τα δυο φλιτζάνια με τα τριμμένα μπισκότα.
- 4. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο ταψάκι μας και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- 5. Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά το βγάζουμε από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τα κομμένα μπισκότα.
- 6. Επιστρέφουμε το γλυκό στο ψυγείο και το αφήνουμε για τουλάχιστον 12 ώρες .
- Μερίδες : 8
- Έτοιμο σε : 13 Λεπτά
- Πιάτο :Γλυκά, Επιδόρπιο
- Είδος Συνταγής :Συνταγή chef
- Συστατικά :βούτυρο, γάλα, μπισκότα, μπισκότα γεμιστά, σοκολάτα κουβερτούρα λευκή
Σχετικά με το Σεφ
Αριάδνη Πούλιου
Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και ...
Περισσότερα για τον σεφ...
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
1 Χρήστες Έχουν βαθμολογήσει
Μέση Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη