Πανακότα βανίλιας – μαύρης σοκολάτας με cremeux ρόδι

Για την πανακότα βανίλιας – σοκολάτας με cremeux ρόδι θα χρειαστούμε :

  1. Να φτιάξουμε μια πανακότα βανίλιας
  2. Να φτιάξουμε μια πανακότα μαύρης σοκολάτας ΙΟΝ
  3. Να φτιάξουμε το cremeux με ρόδι
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4.6 /5)
  • (11 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη ...