Ρυζόγαλο με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
4
90'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ζάχαρη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, Κορν φλάουερ, κρέμα γάλακτος, ξηροί καρποί, ρύζι, βανίλια, γάλα
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Ρυζόγαλο με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 740 γρ γάλα
- 85 γρ ρύζι Καρολίνα
- 40 γρ ζάχαρη
- 55 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ ροδόνερο
- 1 βανίλια
- 2 κ.σ κορν φλάουερ
- 3 κ.σ κρέμα γάλακτος
- 4 κ.γ ανάμεικτους ξηρούς καρπούς
Μέθοδος
- 1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα το ρύζι και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να σιγοβράσει για 1.30 ώρα περίπου.
- 2.Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε την σοκολάτα το ροδόνερο τη βανίλια το κορν φλάουερ, το ροδόνερο και την κρέμα.
- 3.Τοποθετούμε το μείγμα σε μπαλάκια και γαρνίρουμε με τους ξηρούς καρπούς.
- 4.Σερβίρεται ζεστό η κρύο.
Ρυζόγαλο με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή