
Σαντουιτσάκια με μπισκότα σοκολάτας, Νucrema ΙΟΝ, παγωτό βανίλια και σταγόνες κουβερτούρας
-
- Ποσότητα
- 24 κομμάτια
- Επίπεδο Easy
Βαθμολογία Συνταγής
- (5 /5)
- (2 Βαθμολογίες)
Συστατικά
- 500ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 σακουλάκι σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ
- 2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ σοκολάτας
- 200 γρ Νucrema ΙΟΝ
- 1 βανίλια
Nutrition Info
-
207,9 Ενέργεια kcal
-
14,8 Λιπαρά g
-
6,8 Κορεσμένα λιπαρά g
-
17,9 Υδατάνθρακες g
-
17,0 Συνολικά σάκχαρα g
-
3,3 Πρωτεΐνες g
-
0,0 Φυτικές ίνες g
-
0,0 Νάτριο g
-
0,1 Αλάτι g
Οδηγίες
- 1. Διαλέγουμε ένα ταψάκι που να χωράει στην καταψύκτη μας.
- 2. Στρώνουμε ένα φύλλο μεμβράνης τόσο όσο να καλύπτει τον πάτο του ταψιού μας αλλά και να περισσεύει έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τα σαντουιτσάκια μας και από πάνω όταν τελειώσουμε.
- 3. Αλείφουμε τα μπισκότα μας από τη μια μεριά με Νucrema ΙΟΝ και τα στρώνουμε στο ταψί τοποθετώντας τα δίπλα δίπλα.
- 4. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με σύρμα δυνατά το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνουν σαντιγί .
- 5. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα τριμμένα μπισκότα και τη βανίλια και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα .
- 6. Αδειάζω το μείγμα πάνω στα μπισκότα μέσα στο ταψάκι και το απλώνω ομοιόμορφα.
- 7. Τοποθετώ από πάνω άλλη μια σειρά με μπισκότα που έχω αλείψει με Νucrema ΙΟΝ.
- 8. Καλύπτω με την μεμβράνη και τοποθετώ το ταψάκι μου στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.
- Μερίδες : 24
- Έτοιμο σε : 30 Λεπτά
- Πιάτο :Γλυκά, Επιδόρπιο, Παγωτό
- Είδος Συνταγής :Συνταγή chef
- Συστατικά :Nucrema ION, βανίλια, ζαχαρούχο γάλα, κρέμα γάλακτος, μπισκότα, σταγόνες σοκολάτας
Σχετικά με το Σεφ
Αριάδνη Πούλιου
Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και ...
Περισσότερα για τον σεφ...
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
2 Χρήστες Έχουν βαθμολογήσει
Μέση Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη