Τρούφες Τιραμισού
15
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κεράσματα
Συστατικά : βανίλια, εσπρέσο, ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική, κονιάκ, κρασί Marsala, κρέμα τυριού, μπισκότα σαβαγιάρ, άχνη ζάχαρη
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Τρούφες Τιραμισού
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 120 gr. τυρί κρέμα
- 150 gr. μπισκότα σαβαγιάρ
- 70 gr. ζάχαρη άχνη
- 2 κουταλιές της σούπας κρασί Marsala ή κονιάκ
- 20 ml. κουταλιές της σούπας καφέ εσπρέσο
- 100 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
- Ελάχιστη βανίλια
- Για την επικάλυψη
- Κακάο ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Τρίβουμε τα μπισκότα στο πολυμίξερ.
- 2.Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη, τον καφέ, προσθέτουμε το κρασί Marsala ή κονιάκ και την βανίλια.
- 3.Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένη την κουβερτούρα.
- 4.Αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο και κατόπιν πλάθουμε τρούφες.
- 5.Τέλος τις πασπαλίζουμε και τις καλύπτουμε με κακάο.
- 6.Tips: – Μπορούμε να φτιάξουμε τις τρούφες με σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ.
Τρούφες Τιραμισού
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή