Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
10
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 g. γλυκό υποβρύχιο
- 200 g. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
- 1 κουταλάκι φυτικό έλαιο
- Ινδοκάρυδο
Μέθοδος
- 1.Σε μπεν μαρί τοποθετούμε το γλυκό υποβρύχιο και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν ανακατεύοντας με μαρίζ (σπάτουλα σιλικόνης).
- 2.Μεταφέρουμε σε σκεύος 15×10, το οποίο έχουμε αλείψει με το λάδι.
- 3.Αφήνουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί.
- 4.Το αφαιρούμε και του δίνουμε σχήμα ρολό, όπου καλύπτουμε με ινδοκάρυδο.
- 5.Κόβουμε σε φέτες και διατηρούμε στο ψυγείο.
- 6.Tips: – Μπορούμε να καλύψουμε το φατζ με τρούφα, ξηρούς καρπούς ή μπισκότο θρυμματισμένο.
Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή