×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα


Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
10
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κεράσματα
Σχετικά με το Σεφ : Εύα Μονοχάρη

Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 250 g. γλυκό υποβρύχιο
  • 200 g. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
  • 1 κουταλάκι φυτικό έλαιο
  • Ινδοκάρυδο
Μέθοδος
  • 1.Σε μπεν μαρί τοποθετούμε το γλυκό υποβρύχιο και τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν ανακατεύοντας με μαρίζ (σπάτουλα σιλικόνης).
  • 2.Μεταφέρουμε σε σκεύος 15×10, το οποίο έχουμε αλείψει με το λάδι.
  • 3.Αφήνουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί.
  • 4.Το αφαιρούμε και του δίνουμε σχήμα ρολό, όπου καλύπτουμε με ινδοκάρυδο.
  • 5.Κόβουμε σε φέτες και διατηρούμε στο ψυγείο.
  • 6.Tips: – Μπορούμε να καλύψουμε το φατζ με τρούφα, ξηρούς καρπούς ή μπισκότο θρυμματισμένο.
Φατζ με Γλυκό Υποβρύχιο και Σοκολάτα
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta