×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κορμός Λευκής Σοκολάτας


Κορμός Λευκής Σοκολάτας
Κορμός Λευκής Σοκολάτας
20
255'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Κορμός Λευκής Σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 200 gr. βούτυρο
  • 200 gr. λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 250 gr. μπισκότα
  • 150 gr. ζαχαρούχο γάλα
  • 120 gr. καρύδα αποξηραμένη
  • 50 gr. ξηρούς καρπούς αλατισμένους
  • 150 gr. κράνμπερις αποξηραμένα
  • 50 ml. λικέρ μαστίχα
Μέθοδος
  • 1.Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα, σε ακανόνιστα κομμάτια με τα χέρια μας, προσθέτουμε την καρύδα, τα κράνμπερις, τους ξηρούς καρπούς χοντροκομμένους και περιχύνουμε με το λικέρ μαστίχα.
  • 2.Σε μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη, το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία.
  • 3.Αποσύρουμε και περιχύνουμε τα μπισκότα με το ζεστό μείγμα λευκής σοκολάτας.
  • 4.Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί ή σε μακρόστενη φόρμα που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  • 5.Κλείνουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 4 ώρες.
  • 6.Αφήνουμε 30 λεπτά εκτός ψυγείου πριν σερβίρουμε.
  • 7.Tips: – Στον κορμό μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς αλλά και αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας μας.
Κορμός Λευκής Σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta