Μιλφέιγ με Νεκταρίνια και Λευκή Σοκολάτα
6
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Παγωμένα & Δροσερά
Συστατικά : άχνη ζάχαρη, βανιλλίνη, ζάχαρη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, κρέμα γάλακτος, κρέμα τυριού, νεκταρίνι, φιστίκια Αιγίνης, φύλλο σφολιάτας
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Μιλφέιγ με Νεκταρίνια και Λευκή Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 4 νεκταρίνια
- 100 g. ζάχαρη
- 100 ml. νερό
- 2-3 σποράκια καρδάμωμο
- 1 κάψουλα βανιλλίνης
- 100 ml. κρέμα γάλακτος
- 250 g. λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200 g. τυρί κρέμα
- Για το σερβίρισμα
- Φυστίκι Αιγίνης
- Ζάχαρη άχνη
Μέθοδος
- 1.Για τα νεκταρίνια: Κόβουμε τα νεκταρίνια σε φέτες, τα ρίχνουμε σ΄ένα κατσαρολάκι μαζί με τη ζάχαρη, τη βανιλλίνη, το καρδάμωμο και το νερό. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα νεκταρίνια και να πήξει το σιρόπι, αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.
- 2.Η κρέμα λευκής σοκολάτας: Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση, αποσύρουμε και προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη.
- 3.Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και αφήνουμε στην άκρη να πέσει η θερμοκρασία της.
- 4.Κατόπιν ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα στη λευκή σοκολάτα ανακατεύοντας με σύρμα.
- 5.Τοποθετούμε στο ψυγείο.
Μιλφέιγ με Νεκταρίνια και Λευκή Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή