Μπράουνι με Φυστικοβούτυρο και Marshmallows
12
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : βούτυρο, ζάχαρη, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, μπισκότα digestive, φιστικοβούτυρο, marshmallows, αβγά, αλεύρι
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Μπράουνι με Φυστικοβούτυρο και Marshmallows
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για την τραγανή βάση
- 10 μπισκότα τύπου digestive
- 40 g. βούτυρο
- Για το brownie
- 85 g. αλεύρι
- 100 g. βούτυρο
- 50 g. φυστικοβούτυρο
- 85 g. ζάχαρη
- 2 μεγάλα αυγά
- 165 gr. σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ
- Για το topping
- 50 g. λευκά marshmallows
Μέθοδος
- 1.Η τραγανή βάση: Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και σ’ ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Με το λιωμένο βούτυρο περιχύνουμε τα μπιsκότα, ανακατεύουμε καλά και με αυτό το μείγμα καλύπτουμε τον πάτο μιας ανοιγόμενης φόρμας 20 εκ..
- 2.Το brownie: Λιώνουμε το βούτυρο και τις σταγόνες κουβερτούρας σε μπεν μαρί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά και τέλος το αλεύρι.
- 3.Περιχύνουμε το μείγμα επάνω από την τραγανή βάση μπισκότου που ετοιμάσαμε.
- 4.Ψήνουμε το brownie σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 175 C για 30 λεπτά.
- 5.Τέλος προσθέτουμε στην επιφάνεια τα marshmallows, τα οποία έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 5 λεπτά.
- 6.Πριν σερβίρουμε αφήνουμε το brownie να κρυώσει καλά για να μη μας κολλάνε τα marshmallows στο μαχαίρι.
- 7.Tips: – Τα marshmallows μπορούμε να τα παραλείψουμε. – Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαύρη μαλακή ζάχαρη.
Μπράουνι με Φυστικοβούτυρο και Marshmallows
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή