×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Οι τρούφες του πρέσβη


Οι τρούφες του πρέσβη
Οι τρούφες του πρέσβη
15
1'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Οι τρούφες του πρέσβη

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκάκι για κέρασμα.. Περισσότερος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να σφίξουν τα υλικά στο ψυγείο!!!  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Συστατικά
  • 150γρ σοκοφρέτες ΙΟΝ
  • 200γρ φουντούκια καβουρδισμένα
  • 140γρ πραλίνα Nucrema
  • 170 με 250 γρ κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
Μέθοδος
  • 1.Στο μούλτι χοντροκόβουμε πρώτα τις σοκοφρέτες και μετά επίσης χοντροκόβουμε και τα φουντούκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • 2.Στο ίδιο μπολ προσθέτουμε και την πραλίνα.
  • 3.Σε περίπτωση που είναι πολύ παγωμένη τη ζεσταίνουμε ελάχιστα στο μικροκυμάτων ή σε μπέν-μαρί. Θέλουμε ίσα-ίσα να είναι μαλακή.
  • 4.Ζυμώνουμε ενώνουμε τα υλικά.. και πλάθουμε τρούφες… να μην είναι πολύ μεγάλες… τις θέλουμε σε μέγεθος μπουκιάς.
  • 5.Τις βάζουμε στην κατάψυξη για μια ώρα να σφίξουν πολύ καλά.
  • 6.Λιώνουμε τη κουβερτούρα γάλακτος στο μικροκυμάτων ή σε μπέν-μαρί και βουτάμε μέσα τις τρούφες και μεταφέρουμε σε λαδόκολλα και αφήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
  • 7.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ… θα μπορούσατε να λιώσετε την σοκολάτα και να τη ρίξετε πάνω από τις τούφες σας με ένα πιρουνάκι κάνοντας σχέδια-γραμμούλες… αφού πρίν τις έχετε απλώσει πάνω σε μία λαδόκολλα! Ή ακόμη και να φτιάξετε μισές-μισές από τον κάθε τρόπο! Αν θέλετε να τις καλύψετε όλες τότε θα χρειαστείτε τα 250 γρ σοκολάτας κουβερτούρας γάλακτος! Αν τις κάνετε μισές-μισές 170γρ σας φτάνουν! Επίσης στην κατάψυξη θα βάλετε μόνο αυτές που θέλετε να τις καλύψετε τελείως με τη σοκολάτα. Αλλιώς στο ψυγείο είναι εντάξει.. για να σφίξουν και να δέσει το μείγμα!
Οι τρούφες του πρέσβη
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta