Σαν το γάλα!

Σαν το γάλα02

Από το όνομα και μόνο αυτής της gelateria στη Ρώμη θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι το παγωτό που φτιάχνει είναι κρεμώδες. Πολύ κρεμώδες. Κι αυτό γιατί η φρέσκια κρέμα αποτελεί από 40 έως 70% του κάθε παγωτού.

Δεν είστε και τόσο των γαλακτομικών προϊόντων; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να βρείτε 8 γεύσεις χωρίς καθόλου γάλα!

Αν και σπάνιο για gelateria στη Ρώμη, η “Come il latte” (Σαν το γάλα) πετυχαίνει μια ισορροπία μεταξύ απαλού παγωτού και κομματιών από διάφορες γεύσεις που ενσωματώνει. Στις περισσότερες gelaterias υψηλής ποιότητας το φιστίκι για παράδειγμα είναι ένα απαλό παγωτό ενώ εδώ βρίσκει κανείς μικρά κομματάκια από πραγματικό φιστίκι.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί το Come il latte είναι εξαιρετικής ποιότητας και πάντα φρέσκα. Επίσης το παγωτό δεν περιέχει υδρογονοποιημένα λίπη, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Και για να αναφερθούμε στις γεύσεις, το Come il latte έχει όλες τις κλασικές (φιστίκι, λεμόνι, καφέ κ.α.), πρωτότυπες εποχιακές όπως καραμέλα με ροζ αλάτι Ιμαλαίων, μασκαρπόνε με μπισκότα Gentilini, ανανά με βασιλικό, ricotta με Sambuco και αμύγδαλα.

Αφού περιηγηθείτε στη λίστα με τις γεύσεις μπορείτε να προσθέσετε έξτρα μαύρη σοκολάτα με 64% κακάο ή λευκή σοκολάτα σε σιρόπι. Όπως και σπιτική σαντιγί με τη δυνατότητα επιλογής αρώματος. Κι όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του παγωτού που επιλέξατε.

Πηγή: revealedrome.com

, , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη

Αφήστε μια απάντηση