Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που σε αφορούν, τις οποίες θα χρησιμοποιούμε για συγκεκριμένους σκοπούς για τους οποίους θα σε έχουμε προηγουμένως ενημερώσει.

Εάν, επισκεπτόμενος/η τις ιστοσελίδες μας www.ion.gr, www.ionsweets.gr  και www.socomic.gr καθώς και μέσα από τη χρήση τους, επιλέξεις να υποβάλλεις προσωπικά σου στοιχεία κάνοντας χρήση των ειδικών πεδίων ή μας στείλεις κάποια επικοινωνία, θα μας κοινοποιήσεις προσωπικά δεδομένα τα οποία εμείς επίσης, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ως σκοπό της, να σε ενημερώσει για το πως συλλέγουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, τι κάνουμε με αυτά, πως τα φροντίζουμε, για πόσο καιρό τα κρατάμε, τις επιλογές που έχεις, αναφορικά με την επεξεργασία τους και φυσικά για τα δικαιώματα σου. Να είσαι βέβαιος/η ότι θα χειριζόμαστε τις πληροφορίες αυτές πάντοτε με κατάλληλο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ποιος είναι Υπεύθυνος για τα προσωπικά σου δεδομένα;

Στα πλαίσια αυτής της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων οι όροι «ΙΟΝ», «εμείς», «εμάς», «δικό μας»  αναφέρονται στην εταιρεία με την επωνυμία ΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ που εδρεύει στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 69, τ.κ. 15344, Νέο Φάληρο, Πειραιάς, Αττικής, τηλ.: 210 4814971, φαξ: 210 4838560, email: info@ion.gr).

Συνοπτικός κατάλογος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε κι επεξεργαζόμαστε

Συλλέγουμε κι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και δεν τα υποβάλλουμε σε περαιτέρω επεξεργασία, χωρίς προηγουμένως να σε έχουμε ενημερώσει και μόνον αφού έχουμε λάβει, όπου απαιτείται, τη συγκατάθεσή σου.

Σε αφορά αν είσαι:

Ποια δεδομένα;

Γιατί τα επεξεργαζόμαστε;

Νομική βάση

  • Καταναλωτής
  • Επισκέπτης των ιστοσελίδων www.ion.gr

www.ionsweets.gr ή/και www.socomic.gr

(εάν υποβάλλεις στοιχεία)

  • Ονοματεπώνυμο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο)
  • Διεύθυνση κατοικίας

Για να ξέρουμε ποιος/ποια είσαι και να επικοινωνούμε μαζί σου για να σε ενημερώνουμε για τα νέα των προϊόντων μας, τις προωθητικές ενέργειες της ΙΟΝ καθώς και για έρευνες που διεξάγουμε (επικοινωνίες μάρκετινγκ)

Συγκατάθεση

  • Καταναλωτής
  • Επισκέπτης των ιστοσελίδων www.ion.gr

www.ionsweets.gr ή/και www.socomic.gr

(εάν υποβάλλεις στοιχεία)

  • Άλλου είδους προσωπικά δεδομένα που επιλέγεις να μας κοινοποιήσεις μέσω τηλεφώνου, e-mail, fax ή ταχυδρομείου

Για να ανταποκριθούμε σε αιτήματα σου, για εξατομικευμένη ενημέρωση

Συγκατάθεση

  • Καταναλωτής
  • Πληροφορίες που μας παρέχεις από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Instagram κλπ.), όπως είναι το όνομα χρήστη σου και τα ενδιαφέροντά σου

Για να μπορούμε να σε συμπεριλαμβάνουμε σε διαγωνισμούς και δράσεις που διεξάγουμε στα κοινωνικά δίκτυα

Συγκατάθεση

  • Καταναλωτής και έχεις καλέσει στη γραμμή καταναλωτών της ΙΟΝ στον αριθμό 8008008080
  • Πληροφορίες που μας παρέχεις κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σου με κάποιον εκπρόσωπό μας
  • Τη συνομιλία που έχεις με κάποιον εκπρόσωπό μας

Για να μπορούμε να διασφαλίζουμε τη ποιότητα των προϊόντων μας και να καθιστούμε ασφαλέστερα για τους καταναλωτές

  • Συγκατάθεση
  • Έννομο συμφέρον
  • Επισκέπτης της ιστοσελίδας www.ion.gr
  • Διεύθυνση ΙΡ
  • Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς
  • Το είδος της συσκευής που χρησιμοποιείς
  • Για να έχουμε σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες και την κίνηση της ιστοσελίδας, όπως είναι ο αριθμός μοναδικών επισκέψεων, οι προβολές της σελίδας, το ποσοστό εγκατάλειψης.
  • Έννομο συμφέρον
  • Συγκατάθεση για τα cookies όπου αυτή ζητείται
  • Επισκέπτης που έχει οδηγηθεί ιστοσελίδα www.ion.gr μέσω τρίτων ιστοσελίδων όπου η ΙΟΝ προβάλλει διαφημίσεις της (π.χ. μέσω banner).
  • Διεύθυνση ΙΡ
  • Το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς
  • Το είδος της συσκευής που χρησιμοποιείς
  • Σελίδες που επισκέφθηκες πριν ή μετά την άφιξή σου στην ιστοσελίδα της ΙΟΝ
  • Για να έχουμε σημαντικά στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες και την κίνηση της ιστοσελίδας.
  • Για να διαφημιζόμαστε επιτυχώς και για να παρακολουθούμε και να μετράμε την επιτυχία των διαφημίσεων μας
  • Έννομο συμφέρον

Περισσότερες πληροφορίες

Συλλέγουμε ή/και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για εσένα προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία (π.χ. περί προστασίας καταναλωτή, φορολογική κι εργατική νομοθεσία κλπ.) και προκειμένου να εξασκούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας ή να τα υπερασπιζόμαστε απέναντι σε αξιώσεις τρίτων.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα σου για σκοπούς που είναι ασύμβατοι με αυτούς που αναφέρουμε ανωτέρω, χωρίς προηγουμένως να σε έχουμε ειδοποιήσει και να έχουμε ζητήσει, όπου αυτό απαιτείται, την άδεια σου.

Επίσης, δεν πωλούμε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Από που συλλέγουμε τα προσωπικά σου δεδομένα

  • Αν είσαι καταναλωτής ή/και επισκέπτης των ιστοσελίδων των ιστοσελίδων www.ion.gr www.ionsweets.gr ή/και www.socomic.gr, όλες τις πληροφορίες που έχουμε για εσένα, μας τις παρέχεις απευθείας εσύ είτε τις συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας www.ion.gr www.ionsweets.gr ή/και www.socomic.gr. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι χρήστης μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook, το instagram, το pinterest κ.α. οπότε ενδέχεται να μας κοινοποιείς πληροφορίες για εσένα ακολουθώντας τους λογαριασμούς μας, δηλώνοντας ότι σου αρέσουν οι σελίδες μας, συμμετέχοντας σε δράσεις και διαγωνισμούς μας κ.ο.κ.

Αν είσαι ατομική επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας και είσαι προμηθευτής ή πελάτης μας ή εργάζεσαι για λογαριασμό πελάτη ή προμηθευτή μας, τις πληροφορίες που έχουμε για εσένα μας τις έχεις παράσχει είτε εσύ είτε ο εργοδότης σου απευθείας.

Νομικές βάσεις για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων

Καθώς κατοικείς στην Ελλάδα, όπου έχουν εφαρμογή οι ευρωπαϊκοί κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, πρέπει να σε ενημερώσουμε για την νομική βάση στην οποία στηρίζεται η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων. Στηριζόμαστε πάντοτε σε μία από τις ακόλουθες νομικές βάσεις:

  • Στη συγκατάθεσή σου. Μπορείς να την ανακαλέσεις οποτεδήποτε αλλά αυτή η ανάκληση, δεν θίγει την νομιμότητα οποιασδήποτε πράξης επεξεργασίας που έγινε πριν από την ανάκλησή της.
  • Για να εκτελέσουμε σύμβαση στην οποία είσαι μέρος ή για να λάβουμε μέτρα για να συνάψουμε σύμβαση, μετά από δικό σου αίτημα
  • Για να συμμορφωθούμε με υποχρέωση που μας επιβάλλει κάποιος νόμος (π.χ. νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών, νομοθεσία για τη διαφήμιση, φορολογική νομοθεσία κλπ.) και προκειμένου να επιλύουμε δικαστικές διαφορές, να αντιμετωπίζουμε αξιώσεις εναντίον μας και να εξασκούμε τα δικαιώματά μας.
  • Για να εξυπηρετήσουμε τα έννομα συμφέροντά μας, ώστε να λειτουργούμε μια αποτελεσματική κι αποδοτική επιχείρηση και να διευκολύνουμε τις συναλλαγές μας, χωρίς ποτέ τα συμφέροντά μας αυτά, να αποβαίνουν σε βάρος του πρωτεύοντος συμφέροντος σου στην ιδιωτική ζωή

Στον πίνακα που προηγήθηκε αναφέρονται οι νομικές βάσεις που χρησιμοποιούμε ειδικότερα κατά περίπτωση.

Τι θα συμβεί εάν δεν μας δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα;

Εάν δεν μας δώσεις τα προσωπικά σου δεδομένα, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, από τυχόν μεταξύ μας σύμβαση (εάν αυτό ισχύει) ή μπορεί να μην είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε προς την ισχύουσα νομοθεσία.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων

Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις που σε αφορούν, αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας. Εάν αποφασίσουμε να λάβουμε τέτοια μέτρα στο μέλλον, θα φροντίσουμε να σε ενημερώσουμε πριν από την οποιαδήποτε τέτοια διαδικασία.

Ορισμένες φορές, είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα εσωτερικά, με συνδεδεμένες εταιρείες της ΙΟΝ αλλά κι έμπιστους εξωτερικούς τρίτους

Κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων εντός της ΙΟΝ

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέραμε παραπάνω. Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του προσωπικού μας.

Κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων σε συνδεδεμένες με την ΙΟΝ εταιρείες

Μπορεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σου δεδομένα με άλλες, συνδεδεμένες με την ΙΟΝ εταιρείες, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα διαβιβάσουμε ποτέ τα προσωπικά σου δεδομένα σε εταιρείες ή/και πρόσωπα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ο οποίος απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία)

Κοινοποίηση των προσωπικών σου δεδομένων σε έμπιστους εξωτερικούς παρόχους

Όπως κάθε μεγάλος οργανισμός, χρησιμοποιούμε κι εμείς ενίοτε, τρίτους παρόχους υπηρεσιών προκειμένου να μπορούμε να διεξάγουμε τις δραστηριότητες μας αποτελεσματικότερα και προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνέπεια τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά τα τρίτα προς εμάς μέρη θα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα.

Όπου χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για να επεξεργαστούν τα προσωπικά σου δεδομένα για λογαριασμό μας, διεξάγουμε ελέγχους προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη των προσωπικών σου δεδομένων. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με αυτούς τους παρόχους, παρακολουθούμε την απόδοσή τους (όπως και αυτή των εγκεκριμένων υπεργολάβων τους), προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σου παραμένουν ασφαλή.

Οποιοσδήποτε τρίτος προς εμάς πάροχος υπηρεσιών, λαμβάνει από εμάς εντολές για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων, το κάνει αυτό μόνον:

  • για τους ίδιους σκοπούς για τους οποίους μπορούμε κι εμείς να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα (όπως αναφέρονται παραπάνω)
  • εφόσον είναι απαραίτητο προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι μας και
  • σύμφωνα με τους τρόπους που εμείς του υποδεικνύουμε

Οι βασικοί πάροχοι υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε, όπως έχουν κατά την ημερομηνία σύνταξης αυτής της Πολιτικής είναι οι εξής:

  • Η εταιρεία Connexion3 – τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να μας προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης της βάσης προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για τους καταναλωτές της ΙΟΝ και για να αποστέλλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ

Επειδή ενδέχεται να αλλάξουμε πάροχο ή να προσθέσουμε κάποιον νέον, στον κατάλογο αυτών που χρησιμοποιούμε, θα σε ενημερώσουμε σχετικά, μόλις αυτό συμβεί.

Ενδέχεται επίσης να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε ρυθμιστικούς φορείς, κυβερνητικές υπηρεσίες και τρίτα μέρη, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Διαβίβαση των προσωπικών σου δεδομένων εκτός Ελλάδος

Δεν θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σου δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ο οποίος απαρτίζεται από τις χώρες της Ε.Ε., το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ισλανδία).

Υποσχόμαστε να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή και μόνον για όσο καιρό τα χρειαζόμαστε

Υποσχόμαστε να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή

Θα χειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα πάντοτε με τον κατάλληλο τρόπο και θα τα κρατάμε ασφαλή. Για να το πετύχουμε αυτό εφαρμόζουμε πολιτικές, πρότυπα και διαδικασίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και φροντίζουμε για την τήρησή τους. Λαμβάνουμε πειθαρχικά μέτρα σε βάρους του προσωπικού και των συνεργατών μας όπου αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σου δεδομένα παραμένουν ασφαλή.

Υποσχόμαστε να κρατάμε τα προσωπικά σου δεδομένα μόνον για όσο καιρό τα χρειαζόμαστε

Εάν η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων στην οποία προβαίνουμε:

  • Στηρίζεται στη συγκατάθεσή σου, θα τηρούμε κι επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα μόνον για όσο καιρό, αυτή παραμένει ισχυρή, (σημείωσε ότι μπορείς να ανακαλέσεις ανά πάσα στιγμή). Την συγκατάθεση σου αυτή, μπορεί να μας την έχεις δώσει είτε επικοινωνώντας από μόνος σου μαζί μας μέσω τηλεφώνου, φαξ, e-mail ή χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα www.ion.gr, www.ionsweets.gr ή/και www.socomic.gr και συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία είτε δια της υπογραφής ενός σχετικού εντύπου συγκατάθεσης. Τη συγκατάθεσή σου μπορεί να μας την δώσεις ακόμα και μέσω κάποιας θετικής και ρητής σου ενέργειας στα πλαίσια της χρήσης ενός λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. εφόσον ανταποκριθείς  σε αίτημα του τύπου « Κάνε follow την σελίδα :http://instagram.com/iongiapanta/ ανέβασε τη φωτογραφία σου με μία καθημερινή σου συνήθεια παρέα με την αγαπημένη σου ΙΟΝ, γράψε #iongiapanta και μπες στην κλήρωση για προϊόντα ΙΟΝ!».
  • Είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης ή γίνεται στα πλαίσια προετοιμασιών για τη σύναψή της, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα για όσο καιρό διαρκεί αυτή η σχέση και αφού λήξει η μεταξύ μας σχέση, για όσο χρονικό διάστημα ορίζει η σχετική φορολογική ή άλλη εφαρμοστέα νομοθεσία, εφόσον και στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο.
  • Γίνεται για την επιδίωξη νόμιμων συμφερόντων μας, (όπως π.χ. για να διευκολύνουμε τη μεταξύ μας συνεργασία) θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα για όσο καιρό είναι απαραίτητο για να πετύχουμε αυτά.
  • Γίνεται επειδή το επιβάλλει διάταξη νόμου, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σου δεδομένα για όσο καιρό ορίζει αυτή.

Με τη διαγραφή των προσωπικών σου δεδομένων, εάν είναι απαραίτητο, θα διατηρήσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία για αποδεικτικούς σκοπούς προκειμένου να μπορούμε να αποδείξουμε τη συμμόρφωσή μας προς τις υποχρεώσεις μας, σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δεν θα σου ξαναστείλουμε ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό στο μέλλον (έννομο συμφέρον).

Τα δικαιώματά σου

Είναι σημαντικό, οι πληροφορίες που τηρούμε για εσένα στα αρχεία μας, να είναι επίκαιρες και ακριβείς. Εάν κάποιο στοιχείο που σε αφορά αλλάξει, σε παρακαλούμε να μας ενημερώσεις.

Εντός ορισμένων ορίων που θέτει η νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, έχεις τα εξής δικαιώματα:

  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης

Να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου ανά πάσα στιγμή, εφόσον η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων στηρίζεται φυσικά σε αυτήν. Σε περίπτωση που ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, η ανάκληση δεν θα θίξει την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση μέχρι την ανάκλησή της.

  • Δικαίωμα πρόσβασης

Να ζητήσεις να μάθεις από εμάς τι είδους προσωπικά δεδομένα τηρούμε για εσένα, για ποιους σκοπούς, σε ποιους τα κοινοποιούμε, το χρονικό διάστημα αποθήκευσής τους κλπ.

  • Δικαίωμα διόρθωσης

Να μας ζητήσεις να διορθώσουμε τυχόν προσωπικά σου δεδομένα που τηρούμε και είναι ανακριβή ή να μας ζητήσεις να τα συμπληρώσουμε εφόσον είναι ελλιπή.

  • Δικαίωμα διαγραφής

Να μας ζητήσεις να διαγράψουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Να μας ζητήσεις να περιορίσουμε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα εφόσον συντρέχει μία από τις περιπτώσεις που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

  • Δικαίωμα φορητότητας

Να ζητήσεις να λάβεις τα προσωπικά δεδομένα που σε αφορούν και μας έχεις παράσχει, σε κοινώς χρησιμοποιούμενη μορφή (π.χ. excel, .pdf), εφόσον η επεξεργασία στην οποία προβαίνουμε στηρίζεται είτε στη συγκατάθεσή σου είτε στην εκτέλεση σύμβασης, ή γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα.

  • Δικαίωμα εναντίωσης

Να μην χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα κατά κάποιον συγκεκριμένο τρόπο για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάσταση σου, σύμφωνα με όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.

  • Δικαίωμα να μην υπόκεισαι σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά με αυτοματοποιημένα μέσα

Να μας ζητήσεις να υπόκεισαι σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά με αυτοματοποιημένα μέσα και να ζητήσεις να υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση.

Εάν επιθυμείς να εξασκήσεις οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σου μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας, με τους εξής τρόπους:

  • Ταχυδρομικά στη διεύθυνση, Ελευθερίου Βενιζέλου 69, τ.κ. 15344, Νέο Φάληρο, Πειραιάς, Αττικής,
  • Τηλεφωνικά καλώντας: 210 4814971
  • Με φαξ στον αριθμό: 210 4838560
  • Μέσω email στη διεύθυνση: info@ion.gr

Εάν σου έχει ζητηθεί κι έχεις δώσει τη συγκατάθεσή σου, για συγκεκριμένες πράξεις επεξεργασίας των δεδομένων σου, έχεις το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, αλλά σημείωσε ότι μπορεί να υπάρχουν ορισμένες συνέπειες.

Υποβολή καταγγελίας

Εάν έχεις κάποιο παράπονο για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σου δεδομένα, έχεις το δικαίωμα να υποβάλλεις καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, που για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Θα φροντίζουμε να κρατάμε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερωμένη και θα σε ενημερώνουμε για κάθε ουσιαστική αλλαγή που αφορά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα. Μελλοντικές αλλαγές θα αναρτηθούν εδώ και όπου είναι απαραίτητο θα σε ειδοποιήσουμε μέσω e-mail. Θα θέλαμε να σε ενθαρρύνουμε να διαβάζεις για τις αλλαγές ώστε να είσαι ενήμερος.

Η τελευταία ενημέρωση της Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έλαβε χώρα την 26.06.2018. Για προηγούμενες εκδόσεις παρακαλώ κάλεσε στην ΙΟΝ., τηλ.: 210 4814971 φαξ: 210 4838560, ή στείλε μας email στη διεύθυνση: info@ion.gr.

Print Friendly, PDF & Email