Βολοβάν με κάστανο και ΙΟΝ Patisserie Fondue Σοκολάτας

Για το βολοβάν με κάστανο και fondue patisserie της ΙΟΝ θα χρειαστούμε:

  1. Ζύμη σφολιάτας (έτοιμη)
  2. Για την γέμιση: ΙΟΝ Patisserie Fondue Σοκολάτας
  3. Ντεκόρ: Κάστανα βρασμένα

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...