Βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας

Για τα βουτήματα πολυτελείας με ΙΟΝ Κακάο και ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας θα χρειαστούμε:

  1. Να φτιάξουμε τη ζύμη για τα βουτήματα
  2. Να τα γεμίσουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας ή ΙΟΝ Νucrema
  3. Για το ντεκόρ: Να τα βουτήξουμε στο ρευστό fondue της ΙΟΝ

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (4 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...