Ζελέ με καρπούζι κίτρινο και σταγόνες κουβερτούρας κλασική ΙΟΝ

Για να φτιάξουμε το ζελέ με καρπούζι κίτρινο και σταγόνες μαύρης κουβερτούρας κλασική ΙΟΝ θα χρειαστούμε:

  1. Καρπούζι κίτρινο
  2. Σταγόνες κουβερτούρας κλασική ΙΟΝ
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...