×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κέικ ινδικής καρύδας με ION Dark Πορτοκάλι


Κέικ ινδικής καρύδας με ION Dark Πορτοκάλι
Κέικ ινδικής καρύδας με ION Dark Πορτοκάλι
12-14
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Κέικ ινδικής καρύδας με ION Dark Πορτοκάλι

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 200 γρ ζάχαρη άχνη
  • 170 γρ λάδι ινδικής καρύδας (λιωμένο)
  • 100 γρ ινδοκάρυδο τριμμένο
  • 100 γρ χυμό πορτοκάλι
  • 100 γρ νερό
  • Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 2 πρέζες βανιλλίνη
  • 330 γρ ανθρακούχο νερό (π.χ. σόδα αναψυκτικό)
  • 320 γρ αλεύρι μαλακό
  • 120 γρ σιμιγδάλι ψιλό
  • 10 γρ baking powder
  • 2 γρ σόδα σκόνη
  • 150 γρ ION Dark Πορτοκάλι
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: λεκάνη, σύρμα, φόρμα του κέικ της αρεσκείας μας (π.χ 24 cm διαμέτρου), σχάρα.
Μέθοδος
  • 1.Τοποθετούμε μέσα στην λεκάνη την ζάχαρη άχνη, το λάδι ινδικής καρύδας (λιωμένο), το τριμμένο ινδοκάρυδο, το χυμό πορτοκάλι, το νερό, το ξύσμα πορτοκάλι, την βανιλλίνη και το ανθρακούχο νερό. Ανακατεύουμε με το σύρμα για 1 περίπου λεπτό.
  • 2.Προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι, το ψιλό σιμιγδάλι, το baking powder, την σόδα σκόνη (κοσκινισμένα όλα μαζί) και την ION Dark Πορτοκάλι μέσα στα υλικά της λεκάνης. Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους πολύ καλά.
  • 3.Γεμίζουμε με το μίγμα μια φόρμα του κέικ (24 cm περίπου) η οποία πρέπει να είναι σεμιζαρισμένη (με λάδι ινδικής καρύδας και αλεύρι).
  • 4.Ψήνουμε άμεσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45 – 50 λεπτά περίπου. Μετά από 10 λεπτά και αφού το κέικ έχει γίνει χλιαρό, ξεφορμάρουμε πάνω σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
  • 5.Μεριδοποιούμε κατά βούληση και σερβίρουμε σε πιατέλα της αρεσκείας μας.
Κέικ ινδικής καρύδας με ION Dark Πορτοκάλι
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta