Κορμός δέντρου με σαμπλέ μπαχαρικών – μανιταράκια και ΙΟΝ Κακάο

Για το κορμό δέντρου με ζύμη σαμπλέ μπαχαριχών και τα μανιταράκια με ΙΟΝ Kακάο:

  1. Να φτιάξουμε τη ζύμη σαμπλέ με μπαχαρικά
  2. Να φτιάξουμε τη ζύμη σαμπλέ με ΙΟΝ Kακάο
  3. Να φτιάξουμε τη γαλλική μαρέγκα για τα μανιταράκια

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...