fbpx

Κορμός σοκολάτας γάλακτος με επικάλυψη κουβερτούρα 72% και κάστανα

Για να φτιάξουμε το χριστουγεννιάτικο κορμό θα χρειαστούμε :

  1. Παντεσπάνι σοκολάτας με κακάο ΙΟΝ
  2. Κρέμα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ
  3. Κάστανα βρασμένα
  4. Γλάσο επικάλυψης με κουβερτούρα 72% ΙΟΝ

Θα χρειαστούμε επιπλέον : κατσαρόλα, σύρμα χειρός, λεκάνη, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, ταψί 20χ20 cm, κάδος του μίξερ, σύρμα του μίξερ.

Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (3 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη ...