Κορμός σοκολάτας γάλακτος με επικάλυψη κουβερτούρα 72% και κάστανα

Για να φτιάξουμε το χριστουγεννιάτικο κορμό θα χρειαστούμε :

  1. Παντεσπάνι σοκολάτας με κακάο ΙΟΝ
  2. Κρέμα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ
  3. Κάστανα βρασμένα
  4. Γλάσο επικάλυψης με κουβερτούρα 72% ΙΟΝ

Θα χρειαστούμε επιπλέον : κατσαρόλα, σύρμα χειρός, λεκάνη, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, ταψί 20χ20 cm, κάδος του μίξερ, σύρμα του μίξερ.

Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (4 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...