Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4.5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Αντώνης Γιαννακάρης

Ο Αντώνης Γιαννακάρης γεννήθηκε το 1987 στην Κάρυστο (Ν.Εύβοια) και ζει στην Αθήνα. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς γι'αυτό και θέλησε να την τελειοποιήσει μέσα από ...

Σχετικές Συνταγές

  • Ποσότητα: 4 άτομα
  • Μερίδες : 4
  • Ποσότητα: 12 κομμάτια
  • Μερίδες : 12
  • Ποσότητα: 25-27 κομμάτια
  • Μερίδες : 25-27
  • Ποσότητα: 4 μπολάκια
  • Μερίδες : 4
  • Ποσότητα: 1 σούπα
  • Μερίδες : 1