Για να φτιάξουμε τη Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια θα φτιάξουμε μια γαλλική μαρέγκα.
Για τη γαλλική μαρέγκα θα χρειαστούμε :
- Γαλλική μαρέγκα
- Παγωτό βανίλια (έτοιμο)
Για να φτιάξουμε τη Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια θα φτιάξουμε μια γαλλική μαρέγκα.
Για τη γαλλική μαρέγκα θα χρειαστούμε :
Βαθμολογία Συνταγής
463,5 Ενέργεια kcal
19,5 Λιπαρά g
12,7 Κορεσμένα λιπαρά g
63,6 Υδατάνθρακες g
63,0 Συνολικά σάκχαρα g
7,5 Πρωτεΐνες g
0,2 Φυτικές ίνες g
0,1 Νάτριο g
0,2 Αλάτι g
Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...
Περισσότερα για τον σεφ...Powered by Conne3ion
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
2 Χρήστες Έχουν βαθμολογήσει
Μέση Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη