fbpx

Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια

Για να φτιάξουμε τη Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια θα φτιάξουμε μια γαλλική μαρέγκα.

Για τη γαλλική μαρέγκα θα χρειαστούμε :

  1. Γαλλική μαρέγκα
  2. Παγωτό βανίλια (έτοιμο)
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (1 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο με την ειδικότητα του τεχνίτη ζαχαροπλάστη και αρτοποιού. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο ecole ferrandi (Γαλλία-Παρίσι), επίσης στην ειδικότητα του τεχνίτη ...