Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια

Για να φτιάξουμε τη Πάβλοβα με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και παγωτό βανίλια θα φτιάξουμε μια γαλλική μαρέγκα.

Για τη γαλλική μαρέγκα θα χρειαστούμε :

  1. Γαλλική μαρέγκα
  2. Παγωτό βανίλια (έτοιμο)
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...