Πάβλοβα πυραμίδα με κακάο, λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και ποικιλία γεύσεων παγωτού

Για να φτιάξουμε τη Πάβλοβα πυραμίδα με κακάο  λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ και ποικιλία γεύσεων παγωτού θα φτιάξουμε μια Γαλλική μαρέγκα.

Για τη γαλλική μαρέγκα θα χρειαστούμε :

  1. Γαλλική μαρέγκα
  2. 4 γεύσεις Παγωτού (έτοιμο)
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (4 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...