Παγωτό παρφέ με μαύρη σοκολάτα, κομματάκια σοκολάτας και φιστίκι Αιγίνης

Για να φτιάξουμε το παγωτό παρφέ με μαύρη σοκολάτα κομματάκια σοκολάτας και φιστίκι αιγίνης θα χρειαστούμε να φτιάξουμε :

  1. Κρέμα anglaise
  2. Σαντιγί μισοχτυπημένη (σαν γιαούρτι)
  3. Ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα και χοντροκομμένο φιστίκι αιγίνης
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (15 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...