Παγωτό baked Αλάσκα με ελβετική μαρέγκα ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος και ΙΟΝ Nucrema

Για το παγωτό baked Αλάσκα με ελβετική μαρέγκα ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος και ΙΟΝ Nucrema θα χρειαστούμε:

  1. Να φτιάξουμε το παγωτό
  2. Να φτιάξουμε την ελβετική μαρέγκα

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (3 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...