Πανακότα βανίλιας – μαύρης σοκολάτας με cremeux ρόδι

Για την πανακότα βανίλιας – σοκολάτας με cremeux ρόδι θα χρειαστούμε :

  1. Να φτιάξουμε μια πανακότα βανίλιας
  2. Να φτιάξουμε μια πανακότα μαύρης σοκολάτας ΙΟΝ
  3. Να φτιάξουμε το cremeux με ρόδι
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4.7 /5)
  • (13 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...