Πιροσκί με ION Κακάο, ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Για το πιροσκί με ION Κακάο, ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream θα χρειαστούμε:

  1. Μια ζύμη για πιροσκί με ION Κακάο
  2. Για τη γέμιση: Ψιλοκομμένη ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
  3. Για το ντεκόρ: ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (3 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...