Ρυζόγαλο με ΙΟΝ λευκή Κουβερτούρα και κρέμα καραμέλα

Εύκολο, γρήγορο και δροσερό το ρυζόγαλο με λευκή κουβερτούρα και κρέμα καραμέλα είναι το ιδανικό επιδόρπιο που γίνεται μόλις σε 30 λεπτά!

Βαθμολογία Συνταγής

  • (4.9 /5)
  • (17 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Αντώνης Γιαννακάρης

Ο Αντώνης Γιαννακάρης γεννήθηκε το 1987 στην Κάρυστο (Ν.Εύβοια) και ζει στην Αθήνα. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς γι'αυτό και θέλησε να την τελειοποιήσει μέσα από ...