
Φοντάν με υγρή γεμιστή σοκολάτα
-
- Ποσότητα
- 12 τεμάχια
- Επίπεδο Easy
Βαθμολογία Συνταγής
- (5 /5)
- (1 Βαθμολογίες)
Συστατικά
- 50γρ. αλεύρι
- 8 αβγά
- 160γρ. ζάχαρη
- 120γρ. βούτυρο
- 400γρ. κουβερτούρα ΙΟΝ
Nutrition Info
-
454,4 Ενέργεια kcal
-
29,3 Λιπαρά g
-
9,8 Κορεσμένα λιπαρά g
-
5,6 Υδατάνθρακες g
-
0,8 Συνολικά σάκχαρα g
-
38,6 Πρωτεΐνες g
-
0,1 Φυτικές ίνες g
-
0,0 Νάτριο g
-
0,0 Αλάτι g
Οδηγίες
- 1. Ανοίγουμε την συσκευασία της κουβερτούρας και κρατάμε στην άκρη 12 κομμάτια. Σε μπεν μαρί λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
- 2. Προσθέτουμε το αλεύρι, τα αβγά και την ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά.
- 3. Παίρνουμε 12 φορμάκια σιλικόνης και τα γεμίζουμε μέχρι την μέση. Προσθέτουμε στο καθένα ένα κομματάκι απο την κουβερτούρα που κρατήσαμε στην αρχή στην άκρη και γεμίζουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
- 4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10΄.
- Μερίδες : 12
- Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
- Πιάτο :Γλυκά, Επιδόρπιο
- Είδος Συνταγής :Συνταγή χρήστη
- Συστατικά :αβγά, αλεύρι, βούτυρο, ζάχαρη, σοκολάτα κουβερτούρα
Σχετικά με το Σεφ
Βαλάντης Γραβάνης
Ο Βαλάντης Γραβάνης γεννήθηκε στην Λαμία το 1980. Αυτή την στιγμή ζεί και εργάζεται στην Αθήνα αν και έχει εργαστεί για κάποια χρόνια στο εξωτερικό. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην ...
Περισσότερα για τον σεφ...
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
1 Χρήστες Έχουν βαθμολογήσει
Μέση Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη