×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Αφράτα σάντουιτς με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας


Αφράτα σάντουιτς με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
Αφράτα σάντουιτς με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
6
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Αφράτα σάντουιτς με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για το παντεσπάνι
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 30 γρ. ΙΟΝ Κακάο
  • 2 πρέζες αλάτι
Μέθοδος
  • 1.Για το παντεσπάνι: Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με την ζάχαρη με μέτρια ταχύτητα για 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
  • 2.Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι.
  • 3.Προσθέτουμε τα στερεά υλικά μέσα στο μίγμα των αυγών και ανακατεύουμε με την μαρίζ.
  • 4.Βουτυρώνουμε το ταψί και προσθέτουμε το μίγμα.
  • 5.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
  • 6.Αφήνουμε να κρυώσει.
  • 7.Ραντίζουμε το παντεσπάνι με το ρούμι.
  • 8.Στη συνέχεια κόβουμε το παντεσπάνι σε με τσέρκι
  • 9.Για την γέμιση: Αλείφουμε με μια κουταλιά ΙΟΝ Nucrema τα μισά μπισκότα και τα καλύπτουμε με τα άλλα μισά, σαν σάντουιτς. Τα πατάμε απαλά να ενωθούν.
  • 10.Για την επικάλυψη: Λιώνουμε σε μπεν μαρί το ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας.
  • 11.Αποσύρουμε το μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα από το μπεν μαρί και βουτάμε μέσα ένα από τα σάντουιτς για να καλυφθεί καλά. Το κρατάμε λίγο πάνω από το μπολ για να τρέξει μέσα όση σοκολάτα περισσεύει και το ακουμπάμε πάνω στη σχάρα. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα σάντουιτς.
  • 12.Τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και να σκληρύνει, περίπου για 30 λεπτά. Αν θέλουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία, βάζουμε τα σάντουιτς στο ψυγείο.
Αφράτα σάντουιτς με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta