Αστέρι από σφολιάτα γεμιστό με δίχρωμη Nucrema

20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24 Ιανουαρίου, 2022
Αστέρι από σφολιάτα γεμιστό με δίχρωμη Nucrema

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Αυτή η πανεύκολη συνταγή είναι τέλεια για να τη μοιραστούν οι καλεσμένοι σας σε ένα brunch. Φτιάξτε τη με τη δίχρωμη Nucrema για έξτρα φουντουκένια απόλαυση!
Συστατικά
- 2 φύλλα κατεψυγμένης σφολιάτας
- 100 γρ δίχρωμη Nucrema
- Ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
Μέθοδος
- Για να δουλέψετε πιο εύκολα, είναι καλύτερα τα φύλλα σφολιάτας να έχουν ξεπαγώσει, αλλά να παραμένουν αρκετά κρύα.
- Με ένα τσέρκι 24 εκ. (ή μια πιατέλα που θα αναποδογυρίσετε), κόψτε 1 κύκλο από το κάθε φύλλο σφολιάτας.
- Με μια σπάτουλα, αλείψτε τον ένα με μια λεπτή στρώση Nucrema, αφήνοντας ένα περιθώριο περίπου 2 εκ. περιμετρικά.
- Σκεπάστε με τον δεύτερο κύκλο.
- Αφήνοντας ένα περιθώριο διαμέτρου 10 εκ. στο κέντρο του κύκλου, χαράξτε ακτίνες, ξεκινώντας κόβωντας στα 4, έπειτα στα 8 και τέλος στα 16.
- Στρίψτε κάθε ακτίνα τρεις ή τέσσερις φορές. Ανά δύο, περιστρέψτε τις σε αντίθετη φορά.
- Τέλος, ενώστε τις ακτίνες ανά δύο στις άκρες τους, για να σχηματίσετε το αστέρι.
- Ψήστε το αστέρι σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο για περίπου 20’, ώσπου να πάρει το επιθυμητό χρώμα.
- Πασπαλίστε με άχνη και σερβίρετε.
Αστέρι από σφολιάτα γεμιστό με δίχρωμη Nucrema
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή