Αυγοφέτες με Nucrema και μπανάνα

45'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24 Ιουνίου, 2022
Αυγοφέτες με Nucrema και μπανάνα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Οι αυγοφέτες γίνονται τώρα ακόμα πιο λαχταριστές με τη βοήθεια της αγαπημένης μας Nucrema!
Συστατικά
Για 4 άτομα
- 2 αυγά μεσαίου μεγέθους
- 90 μλ γάλα πλήρες
- 30 μλ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- ½ κτγ κανέλα
- 1 κτσ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 4 φέτες ψωμί του τοστ πολύσπορο
- 200 γρ Nucrema
- 2 μπανάνες
- λίγο βούτυρο, για το τηγάνι
Μέθοδος
- Με έναν αυγοδάρτη, ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα, την κρέμα, τη ζάχαρη και την κανέλα μέσα σε ένα μπολ, ώσπου να έχουμε έναν λείο χυλό.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε ένα κομματάκι βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία.
- Βουτάμε μία φέτα ψωμιού μέσα στο μείγμα και την τινάζουμε ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα.
- Τηγανίζουμε τη φέτα και από τις δύο πλευρές και την τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
- Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες 3 φέτες.
- Για το σερβίρισμα, αλείφουμε τις αυγοφέτες με Nucrema και τοποθετούμε πάνω σε κάθε φέτα μερικές φέτες μπανάνα. Μπορούμε να τις σερβίρουμε σε στοίβα για να τις μοιραστούμε ή σε 4 χωριστά πιάτα.
Αυγοφέτες με Nucrema και μπανάνα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή