Μπανάνα και ION Nucrema chimichangas

8
10'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μπανάνα και ION Nucrema chimichangas

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 8 τορτίγιες medium
- 8 μεγάλες κουταλιές τις σούπας ΙΟΝ Νucrema
- 3 μπανάνες κομμένες ροδέλες
- Ζάχαρη κρυσταλλική για πασπάλισμα.
- Κανέλα για πασπάλισμα.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε την τορτίγια πάνω στον πάγκο εργασίας.
- 2.Λίγο πιο κάτω από το κέντρο βάζουμε μια κουτάλια Νucrema. Απλώνουμε πάνω τις ροδέλες μπανάνα.
- 3.Διπλώνουμε προς τα μέσα τις δυο άκρες αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ τους. Μετά διπλώνουμε προς τα πάνω το κάτω μέρος τις τορτίγιας και αρχίζουμε να ρολάρουμε μέχρι το τέλος.
- 4.Σε ένα τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο το ζεσταίνουμε και τοποθετούμε μέσα την chimichanga και την τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές .Μόλις η chimichanga μας πάρει χρυσό κόκκινο χρώμα την αφαιρούμε από το τηγάνι και την τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί .
- 5.Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την κρυσταλλική ζάχαρη και κανέλα
Μπανάνα και ION Nucrema chimichangas
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή