Μπανανολουκουμάδες βουτηγμένοι σε Fondue σοκολάτας ΙΟΝ

13-15
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ηλιέλαιο, κανέλα, κρέμα τυριού, μπανάνα, μπισκότα γεμιστά, μπισκότα σοκολάτας, πορτοκάλι, ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας, αλεύρι, βάφλα τριμμένη, γκαζόζα
Σχετικά με το Σεφ :
Μίκα Παντελάκη
Μπανανολουκουμάδες βουτηγμένοι σε Fondue σοκολάτας ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Υλικά για τους λουκουμάδες
- 1 ώριμη μπανάνα λιωμένη με ένα πιρούνι
- 3γρ κανέλα τριμμένη
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 200γρ βάφλα τριμμένη ή τριμμένα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
- 30-45γρ τυρί κρέμα
- Υλικά για το κουρκούτι
- 330γρ γκαζόζα
- αλεύρι φαρίνα (όσο πάρει)
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- 1 πακέτο Fondue σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ με ένα πιρούνι ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το κουρκούτι (θέλουμε να είναι αρκετά πηχτό έτσι ώστε να κολλήσει καλά πάνω στους λουκουμάδες μας)
- 2.Σε ένα άλλο μπoλ ανακατεύω όλα τα υλικά για τους λουκουμάδες. Πλάθω σε μικρά μπαλάκια περίπου 20-25 γραμμάρια. Αφήνω στο ψυγείο μέχρι να ζεστάνει το λάδι μου. Έπειτα περνάω τους λουκουμάδες από το κουρκούτι και τους ρίχνω στο καυτό λάδι μέχρι να χρυσαφίσουν. Δοκιμάζω πρώτα έναν λουκουμά για να είμαστε σίγουροι ότι έχει πετύχει το κουρκούτι. Αφαιρώ από το λάδι και αφήνω για λίγο σε χαρτί κουζίνας.
- 3.Με τις οδηγίες χρήσεις ζεσταίνω το Fondue ION και μόλις είναι έτοιμο βουτάω τους λουκουμάδες μέσα.
Μπανανολουκουμάδες βουτηγμένοι σε Fondue σοκολάτας ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή