Μπάρες με δημητριακά ρυζιού και ξηρούς καρπούς

30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική, σιρόπι σφενδάμου, φιστίκια, φιστικοβούτυρο, δημητριακά ρυζιού, ηλιόσποροι
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
8 Απριλίου, 2022
Μπάρες με δημητριακά ρυζιού και ξηρούς καρπούς

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Αυτές οι πεντανόστιμες και πανεύκολες ενεργειακές μπάρες θα γίνουν το απαραίτητο «αξεσουάρ» του πρωινού, του γραφείου και του γυμναστηρίου σας!
Η συνταγή μας είναι vegan, νηστήσιμη, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη.
Συστατικά
- 110 γρ φυστικοβούτυρο
- 70 γρ σιρόπι σφενδάμου ή αγαύης
- 60 γρ δημητριακά ρυζιού
- 80 γρ φιστίκια, άψητα, ανάλατα, χοντροκομμένα
- 50 ηλιόσποροι
- 100 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
Μέθοδος
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό σε χαμηλή ταχύτητα το φιστικοβούτυρο με το σιρόπι.
- Προσθέτουμε τα δημητριακά ρυζιού, τα φιστίκια και τους ηλιόσπορους και ανακατεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.
- Στρώνουμε ένα ταψάκι 20×20 εκ. με αντικολλητικό χαρτί, έτσι ώστε να εξέχει περιμετρικά, ώστε να μπορούμε να ξεφορμάρουμε ευκολότερα.
- Μεταφέρουμε μέσα το μείγμα και πιέζουμε πολύ καλά, ώστε η επιφάνεια να είναι εντελώς ίσια.
- Τοποθετούμε το ταψάκι στο ψυγείο για 1 ώρα ώστε να σφίξει το μείγμα.
- Βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο, κόβουμε σε κομμάτια και τα τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και την τοποθετούμε σε ένα μικρό κορνέ.
- Κάνουμε μια μικρή τρυπούλα στην άκρη και διακοσμούμε τις μπάρες με τη σοκολάτα.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο ως το σερβίρισμα.
- Φυλάμε τις μπάρες που περίσσεψαν στο ψυγείο, μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, με αντικολλητικό χαρτί ανάμεσα στις στρώσεις, ως και για 1 βδομάδα.
Μπάρες με δημητριακά ρυζιού και ξηρούς καρπούς
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή