Μπάρες σοκολάτας με πορτοκάλι, βρώμη και γκότζι μπέρι
8
50'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μπάρες σοκολάτας με πορτοκάλι, βρώμη και γκότζι μπέρι

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 65 γρ. πορτοκάλι ψιλοκομμένο (γλυκό του κουταλιού)
- 75 γρ. νιφάδες βρώμης
- 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ λιωμένη
- 30 γρ. γκότζι μπέρι
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε τα γκότζι μπέρι σε λίγο νερό να μουλιάσουν για 5 λεπτά
- 2.Κόβουμε το πορτοκάλι σε πολύ μικρά τετραγωνισμένα κομμάτια.
- 3.Ρίχνουμε τις νιφάδες βρώμης στη σοκολάτα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γκότζι μπέρι και το πορτοκάλι.
- 4.Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα, προσθέτουμε μια λαδόκολλα από πάνω στο ίδιο μέγεθος και στρώνουμε σε ύψος 1 εκατοστού με ένα πλάστη.
- 5.Βγάζουμε την πάνω λαδόκολλα και κόβουμε με ένα μαχαίρι σε κομμάτια της αρεσκείας μας.
- 6.Σερβίρουμε όταν κρυώσει.
Μπάρες σοκολάτας με πορτοκάλι, βρώμη και γκότζι μπέρι
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή