×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Μπεζέδες γεμιστοί με Nucrema


Μπεζέδες γεμιστοί με Nucrema
Μπεζέδες γεμιστοί με Nucrema
30'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ζάχαρη, Nucrema, αβγά
Σχετικά με το Σεφ : Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21 Ιανουαρίου, 2022

Μπεζέδες γεμιστοί με Nucrema

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Οι νοσταλγικοί μπεζέδες (ή μαρέγκες), που φέρνουν στον νου παλιό συνοικιακό ζαχαροπλαστείο, είναι πανεύκολοι στην παρασκευή τους και αν τους γεμίσετε, όπως εμείς, με Nucrema, γίνονται ακαταμάχητοι!

Συστατικά
  • 3 ασπράδια από μεσαία αυγά
  • 150 γρ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
  • 100 γρ Nucrema
Μέθοδος
  1. Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε τα ασπράδια για αρκετά δευτερόλεπτα.
  2. Όταν αρχίσουν να ασπρίζουν και να φουσκώνουν, ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη λίγη-λίγη και συνεχίζουμε να χτυπάμε ώσπου να έχουμε μια μαρέγκα λεία και σφιχτή.
  3. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Γεμίζουμε με τη μαρέγκα ένα κορνέ με μύτη τύπου κλειστό αστερί.
  5. Σχηματίζουμε ροζέτες στο ταψί. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κουτάλι και να φτιάξουμε μπεζέδες με ακανόνιστο σχήμα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 100 βαθμούς φούρνο για περίπου 1 ½ ώρα.
  7. Οι μπεζέδες είναι έτοιμοι όταν ξεκολλάνε με ευκολία από το ταψί και έχουν σχηματίσει κρούστα που δεν βουλιάζει όταν τις πιέζουμε ελαφρά με το δάχτυλό μας.
  8. Όταν οι μπεζέδες κρυώσουν εντελώς, τους γεμίζουμε με τη Nucrema και σερβίρουμε.
  9. Οι μπεζέδες είναι καλύτερα να καταναλαθούν την ίδια μέρα γιατί χάνουν γρήγορα τη φρεσκάδα τους. Φυλάμε τους μπεζέδες που περίσσεψαν μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, εκτός ψυγείου, για 2-3 μέρες.
Μπεζέδες γεμιστοί με Nucrema
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta