Μπισκότα αμυγδάλου με φυστίκια Αιγίνης

20
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Μπισκότα αμυγδάλου με φυστίκια Αιγίνης

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 380γρ. αμύγδαλα ωμά, λευκά, ψιλοκομμένα
- 220γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 ασπράδια αβγού
- 1 πρέζα αλάτι
- 100γρ. φυστίκια Αιγίνης χοντροαλεσμένα
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
- 2.Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια των αβγών με το αλάτι μέχρι να γίνουν μία ελαφριά μαρέγκα.
- 3.Παίρνουμε ένα μπολ και βάζουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα με την ζάχαρη. Αναμειγνύουμε με ένα κουτάλι και σιγά σιγά ρίχνουμε μέσα την μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά για να μην ξεφουσκώσει το μείγμα μας.
- 4.Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε το μείγμα μας κουταλιά κουταλιά. Πασπαλίζουμε με φυστίκια Αιγίνης.
- 5.Ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Μπισκότα αμυγδάλου με φυστίκια Αιγίνης
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή