Μπισκότα με πρόβειο γιάουρτι, κάρδαμο και σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ

35-40
25'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : αλάτι, αλεύρι, βούτυρο, γιαούρτι πρόβειο, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, κάρδαμο, καφέ ζάχαρη, κρυσταλλική ζάχαρη, λεμόνι, πορτοκάλι
Σχετικά με το Σεφ :
Μίκα Παντελάκη
Μπισκότα με πρόβειο γιάουρτι, κάρδαμο και σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200-280γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100γρ πρόβειο γιαούρτι
- 300γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
- 200γρ ζάχαρη (100γρ κρυσταλλική+100γρ καστανή)
- 120γρ βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα κάρδαμο
- ξύσμα από μισό λεμόνι και μισό πορτοκάλι
Μέθοδος
- 1.Στο μίξερ με το φτερό χτυπάμε τις ζάχαρες με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν καλά.
- 2.Έπειτα προσθέτουμε το πρόβειο γιαούρτι και το κάρδαμο και ανακατεύουμε απαλά για λίγο ακόμα.
- 3.Τέλος προσθέτω το αλάτι, το αλεύρι, και τις σταγόνες σοκολάτας.
- 4.Πλάθουμε σε σχήμα της προτίμησης μας (20-30 γραμμάρια το ένα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-18λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Μπισκότα με πρόβειο γιάουρτι, κάρδαμο και σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή