Μπισκότα με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

12
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : βρώμη, καφέ ζάχαρη, μαγειρική σόδα, μέλι, πορτοκάλι, φιστικοβούτυρο, baking powder, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αβγά, αλεύρι, βούτυρο
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
4 Αυγούστου, 2021
Μπισκότα με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100 γρ. βρώμη
- 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδας 82%
- 80. γρ φυστικοβούτυρο
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 100 γρ. μέλι
- 1 μεσαίο αυγό
- 150 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μέθοδος
- Σε ένα μπολ, χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός, το βούτυρο με το φυστικοβούτυρο, την ζάχαρη, το
μέλι και το ξύσμα πορτοκάλι, σε μεσαία προς δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν
καλά. - Έπειτα, τρίβουμε στο μούλτι την βρώμη, μέχρι να γίνει σκόνη και κόβουμε και την κουβερτούρα μας σε μικρά κομματάκια.
- Στη συνέχεια, τα προσθέτουμε όλα στο μπολ με το μείγμα.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα στην ίδια ταχύτητα για 1 ακόμα λεπτό, μέχρι να γίνουν ένα ζυμαράκι.
- Αμέσως μετά, φτιάχνουμε μπαλάκια των 70-80 γραμμαρίων και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, στην μεσαία σχάρα για περίπου 10-12 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν.
Μπισκότα με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή