Μπισκότα σοκολάτας

18
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Μπισκότα και βουτήματα
Συστατικά : ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, κρυσταλλική ζάχαρη, μαύρη ζάχαρη, σόδα, αβγά, αλάτι, αλεύρι, βανίλια, βούτυρο, ΙΟΝ Κακάο, ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Μπισκότα σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ
- 125 γρ. βούτυρο μάλακο
- 75 γρ. μαύρη ζάχαρη μαλακή
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 1 κ.γ. σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 βανίλια
- 1 αβγό
- 2 συσκευασίες σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την σοκολάτα κάνοντας μπεν μαρί.
- 2.Βάζω στον κάδο του mixer με φτερό και χτυπάω τη ζάχαρη και το βούτυρο.
- 3.Μέσα στη λιωμένη σοκολάτα ρίχνω το αβγό και χτυπάω δυνατά με σύρμα .
- 4.Σε μια μπασίνα βάζω το αλεύρι το κακάο τη σόδα το αλάτι και τη βανίλια και τα ανακατεύω με ένα πιρούνι.
- 5.Πρόσθετα τα υλικά μέσα στον κάδο του mixer και τέλος τις δυο συσκευασίες με τις σοκολατένιες σταγόνες.
- 6.Βάζω λαδόκολλα σε ένα ρηχό ταψί .
- 7.Παίρνω το εργαλείο με το οποίο κάνουμε μπάλες παγωτού γεμίζω με το μείγμα και αφήνω μισή μπάλα πάνω στο ταψάκι. Αφήνω απόσταση γιατί τα μπισκότα θα απλωθούν.
- 8.Ψήνω στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά .
- 9.Όταν τα μπισκότα βγουν από το φούρνο είναι πολύ μαλακά, πρέπει να τα αφήσουμε να κρυώσουν.
Μπισκότα σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή