Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

13
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : αλάτι, αλεύρι, άχνη ζάχαρη, βανίλια, βούτυρο, ζαχαρωτά, μαρμελάδα βερίκοκο, ION Patisserie Cover Cream, αβγά
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 120 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωμάτιου
- 100 γραμ. άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
- 1 βανίλια
- 1 αυγό
- 1 πρέζα αλάτι
- 190 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 10 γραμ. μαρμελάδα βερύκοκο
- 1 συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
- Ζαχαρωτά
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο και το χτυπάμε με σύρμα μέχρι να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε δυνατά για 5 λεπτά.
- 2.Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί .
- 3.Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- 4.Προσθέτουμε το αλεύρι στο μίγμα και με απαλές κινήσεις με μία σπάτουλα ενσωματώνουμε τα υλικά .
- 5.Από την ώρα που θα βάλουμε το αλεύρι, η ζύμη μας δεν θέλει πολύ δούλεμα.
- 6.Παίρνουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και βάζουμε μία μύτη αστέρι, προσθέτουμε μέσα τη ζύμη.
- 7.Βάζουμε μία λαδόκολλα πάνω στο ταψάκι μας, και ξεκινάμε να κόβουμε τα μπισκότα μας στρογγυλά. Αφήνουμε μια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν.
- 8.Ψήνουμε στους 160 βαθμούς στον αέρα για περίπου 15 λεπτά.
- 9.Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν καλά και μετά παίρνουμε ένα μπισκότο αλείφουμε με μαρμελάδα και καλύπτουμε με ένα άλλο. Αφήνουμε τα μπισκότα να σταθούν στο ψυγείο και προετοιμάζουμε την σοκολάτα.
- 10.Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία ION Patisserie Cover Cream. Τοποθετούμε το δοχείο στο φούρνο μικροκυμάτων, εάν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων ζεσταίνουμε το περιεχόμενο με μπεν μαρί.
- 11.Ρυθμίζουμε το φούρνο στά 450 watt για 1 λεπτό. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο προς χρήση.
- 12.Βουτάμε τα μπισκότα μέχρι τη μέση και τα τοποθετούμε πάνω στο ταψί με την λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με ζαχαρωτά, επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα μπισκότα.
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή