Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

60 μπισκότα
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο :
Συστατικά : άχνη ζάχαρη, βανίλια, βούτυρο, γκρανόλα, ηλιέλαιο, Κορν φλάουερ, λεμόνι, ION Patisserie Cover Cream, αβγά, αλάτι, αλεύρι
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 80 γρ ηλιέλαιο
- 200 γρ άχνη ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 πρέζα αλάτι
- 45 γρ κορν φλάουρ
- 1 βανίλια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 συσκευασία ION Patisserie Cover Cream
- 120 γρ granola
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170.
- 2.Στον κάδο του μίξερ με φτερό βάζουμε το βούτυρο, το ηλιέλαιο, την άχνη και το αυγό. Ομογενοποιούμε.
- 3.Προσθέτουμε το αλάτι το κορν φλάουρ τη βανίλια το λεμόνι και το αλεύρι. Ομογενοποιούμε.
- 4.Η ζύμη μας θέλουμε να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει. Οπότε εάν κολλάει προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.
- 5.Στην επιφάνεια εργασίας απλώνουμε μια λαδόκολλα και πάνω βάζουμε την ζύμη. Βάζουμε από πάνω άλλη μια λαδόκολλα. Με ένα πλάστη ανοίγουμε τη ζύμη να έχει πάχος περίπου 1 εκ. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και με ένα κουπάτ με διάμετρο 5 εκ κόβουμε τα μπισκότα μας. Εάν δεν έχουμε κουπάτ χρησιμοποιούμε ένα ποτήρι.
- 6.Σε ένα επίπεδο ταψί βάζουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα μας με μια απόσταση γιατί θα απλώσουν.
- 7.Ψήνουμε στους 170 για 12 λεπτά περίπου. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βουτήξουμε στη σοκολάτα.
- 8.Ανοίγουμε τη συσκευασία ΙΟΝ Patisserie Cover Cream. Αφαιρούμε το καπάκι και τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων στους 470 για 1 λεπτό. Αναδεύουμε και είναι έτοιμο για χρήση.
- 9.Απλώνουμε μια λαδόκολλα στην επιφάνεια εργασίας. Βουτάμε τα μπισκότα μέχρι τη μέση στηn ΙON Patisserie Cover Cream, αφήνουμε να φύγει η σοκολάτα που περισσεύει και τα τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με granola. Αφήνουμε να κρυώσει η σοκολάτα και να σταθεροποιηθεί.
Μπισκότα βουτύρου με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή