Bitter Κορμός Σοκολάτας

14
6'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Bitter Κορμός Σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
- 150 gr. γιαούρτι στραγγιστό
- 150 ml. κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά της σούπας ουίσκι ή λικέρ πορτοκάλι
- 150 gr. γλυκό του κουταλιού νεράντζι ή πορτοκάλι
- Για το σερβίρισμα κακάο ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Ψιλοκόβουμε το γλυκό του κουταλιού και κρατάμε λίγο για το γαρνίρισμα.
- 2.Σε μπαιν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα.
- 3.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει μια βράση και αποσύρουμε, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- 4.Ενώνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν σε ένα μείγμα.
- 5.Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα του κέικ, την οποία έχουμε καλύψει με μεμβράνη τροφίμων.
- 6.Αφήνουμε στο ψυγείο 6-8 ώρες να παγώσει ο κορμός.
- 7.Σερβίρουμε με κακάο και φέτες από γλυκό του κουταλιού.
Bitter Κορμός Σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή