Brownie με δύο σοκολάτες και καραμέλα

9
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ζαχαρούχο γάλα, κρέμα γάλακτος, ION Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αβγά, αλεύρι, βούτυρο, ζάχαρη
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
11 Αυγούστου, 2021
Brownie με δύο σοκολάτες και καραμέλα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 γρ. ΙΟΝ PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
- 250 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
- 180 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 6 μεσαία αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο καραμελωμένο
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τις κουβερτούρες που έχουμε σπάσει σε κομμάτια, μαζί την κρέμα
γάλακτος και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει ένα γυαλιστερό
γκανάζ. - Έπειτα, σε ένα δεύτερο μπεν μαρί, βαζουμε τα αυγά με την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι η ζάχαρη να λιώσει τελείως.
- Στη συνέχεια, βάζουμε τα δυο μείγματα από τα μπεν μαρί σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
- Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, αδειάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικο χαρτί.
- Στην συνέχεια, παίρνουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, βάζουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και αφού κόψουμε μπροστά την μύτη της σακούλας, κάνουμε ακαθόριστες γραμμές πάνω από το μείγμα μας.
- Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 200 βαθμούς, στην μεσαία σχάρα, για 20 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει καλά (γύρω στη μια ώρα ) πριν το σερβίρουμε.
Brownie με δύο σοκολάτες και καραμέλα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή