Carrot cake με επικάλυψη Νucrema ΙΟΝ

10
120'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : baking powder, ION Nucrema, αβγά, αλεύρι, βανίλια, κανέλα, καρότα, μαύρη ζάχαρη, μοσχοκάρυδο, σόδα
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Carrot cake με επικάλυψη Νucrema ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 225 γρ καρότα τριμμένα
- 3 αυγά
- ½ κ.γ baking powder
- ½ κ.γ baking soda
- 60 γρ μαύρη ζάχαρη
- 1/2 κ.γ κανέλα
- ½ κ.γ γαρύφαλλο τριμμένο
- 215 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 110 γρ λευκή ζάχαρη
- ½ πρέζα μοσχοκάρυδο
- 125 γρ ηλιέλαιο
- ½ βανίλια
- 4 κ.σ Νucrema ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 .
- 2.Παίρνουμε μια φόρμα 28×23 τη βουτυρώνουμε και την αλευρώνουμε.
- 3.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την μαύρη και την άσπρη ζάχαρη τη βανίλια και το ηλιέλαιο ,χτυπάμε με σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- 4.Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα περιμένοντας να απορροφηθούν.
- 5.Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι την κανέλα το baking την soda το αλάτι το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλο. Προσθέτουμε τα υλικά του μπολ στα υλικά του κάδου του μίξερ και τα τριμμένα καρότα και ομογενοποιούμε.
- 6.Τοποθετούμε τη φίρμα μας σε μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 55 λεπτά στους 175.
- 7.Ξεφορμάρουμε το κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε μια σχάρα για 30 λεπτά και τέλος αλείφουμε την Νucrema ΙΟΝ.
Carrot cake με επικάλυψη Νucrema ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή