Chocolate peanut butter με ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ION κακάο

10-12
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Μπάρες & σνακ, Πρωϊνό/ Brunch
Συστατικά : ΙΟΝ Κακάο, κρυσταλλική ζάχαρη, φιστικοβούτυρο, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, βούτυρο, βρώμη, γάλα
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Chocolate peanut butter με ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ION κακάο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 150 γρ βούτυρο (σε μορφή αλοιφής)
- 250 γρ νιφάδες βρώμης
- 150 γρ φυστικοβούτυρο
- 150 γρ γάλα 3,5% λιπαρά
- 500 γρ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 50 γρ ΙΟΝ Κακάο σκόνη
- 120 γρ ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: κατσαρόλα, λεκάνη, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, μαρίζ, κουτάλι.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το βούτυρο μαλακό (σε μορφή αλοιφής) τις νιφάδες βρώμης και το φυστικοβούτυρο μέσα σε μια λεκάνη και ανακατεύουμε με μια μαρίζ τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν πολύ καλά μεταξύ τους.
- 2.Προσθέτουμε το γάλα, την λευκή κρυσταλλική ζάχαρη και το κακάο σκόνη της ΙΟΝ μέσα σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας με το σύρμα. Μόλις βράσει το μίγμα το αφαιρούμε από την φωτιά και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό. Στην συνέχεια το προσθέτουμε μέσα στα υλικά που έχουμε στην λεκάνη και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν πολύ καλά μεταξύ τους.
- 3.Ψιλοκόβουμε την ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και την τοποθετούμε σε μπέν-μαρί. Ανακατεύουμε συνεχώς με μια μαρίζ μέχρι να λιώσει εντελώς. Την προσθέτουμε μέσα στην λεκάνη με τα προηγούμενα υλικά και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- 4.Απλώνουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στον πάτο του και ισιώνουμε επίπεδα με ένα κουτάλι σε πάχος 2 cm περίπου.
- 5.Μόλις κρυώσει και σταθεροποιηθεί κόβουμε με ένα μαχαίρι σε σχήματα κατά βούληση.
- 6.Σερβίρουμε σε πιατέλα της αρεσκείας μας.
Chocolate peanut butter με ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ION κακάο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή