Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές

5
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : baking powder, αβγά, άχνη ζάχαρη, βρώμη, γάλα, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, ιπποφαές, κανέλα, μέλι, μήλα
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για τα cup cakes
- 1 κούπα βρώμη
- 1 μήλο καθαρισμένο
- 1 κούπα γάλα
- 1 αβγό
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπεϊκιν πάουντερ
- 1 ξύλο κανέλας
- 50γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ
- Για την γέμιση
- 125γρ. κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- 40 γρ. ιπποφαές
- 30γρ. ζάχαρη άχνη
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε την βρώμη σε ένα πολυκοπτικό και χτυπάμε μέχρι να γίνει σκόνη.
- 2.Τρίβουμε το μήλο με ένα τρίφτη.
- 3.Σε ένα μπολ βάζουμε την βρώμη, το μήλο και το γάλα και ανακατεύουμε.
- 4.Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ, το αυγό και το μέλι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- 5.Τέλος με ένα μαχαίρι τρίβουμε το ξύλο κανέλας και προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί.
- 6.Ρίχνουμε το μείγμα μας στις βάσης για κέϊκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
- 7.Σε μπεν μαρί λιώνουμε την λευκή κουβερτούρα και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη.
- 8.Αλείφουμε τα cup cakes μας με την λευκή σοκολάτα και πασπαλίζουμε με το ιπποφαές.
Nutrition Info
- 319,8 Ενέργεια kcal
- 11,2 Λιπαρά g
- 6,4 Κορεσμένα λιπαρά g
- 49,0 Υδατάνθρακες g
- 31,4 Συνολικά σάκχαρα g
- 7,4 Πρωτεΐνες g
- 2,8 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Cupcake με μήλο, μέλι και ιπποφαές
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή